Ainekset:
200 g fetajuustoa (aitoa)
1 sitruuna
Oliiviöljyä
1 valkosipulinkynsi
1 ruukku Rucola-salaattia (tai pieni rasia)
- 400-500 g Varhaiskaalia (1 pieni varhaiskaali)
100 g paahdettuja ja suolattuja cashewpähkinöitä
- ½ rasia viinirypäleitä
Mustapippuria myllystä
Pese sitruuna ja raasta sitruunasta kuori pieneen kulhoon. Murenna fetajuusto kulhoon ja purista joukkoon sitruunan mehu. Lisää pari rkl oliiviöljyä sekä pieneksi pilkottu valkosipulinkynsi. Annan maustua hetken.
Suikaloi varhaiskaali ohuiksi suikaleiksi salaattikulhoon, lisää rucola sekä viinirypäleet, sekoita. Lisää marinoituneet fetat sekä cashewpähkinät ja lisää päälle vielä reilusti oliiviöljyä sekä mustapippuria myllystä. Nauti sellaisenaan tai grilliruuan kanssa.