Kaali-nuudeliwok –resepti (2 annosta)
- 100 g nuudeleita
- 150 g valkokaalia suikaloituna
- 100 g herkkusieniä
- 200 g tofua (tai broilerfilettä jos olet vannoutunut lihansyöjä)
- 1 kynsi valkosipulia
- peukalon kokoinen pala inkivääriä
- 4 rkl seesamiöljyä
- 1 rkl soijakastiketta (mieluiten makeaa, esim. ketjap manis)
- 1 rkl osterikastiketta
- 1 punainen chilipalko
- Kuorittuja seesaminsiemeniä
- Tuoretta korianteria
Tee näin:
- Kuumenna vesi ja lisää veden joukkoon nuudelit kypsymään.
- Kuutioi valkosipuli ja inkivääri, kypsennä hetki seesamiöljyssä.
- Lisää siivutetut herkkusienet ja kaalit sekä siivilöidyt nuudelit.
- Paista hetki kuumalla pannulla jatkuvasti sekoitellen.
- Lisää soijakastike, osterikastike sekä viipaloitu chilipalko.
- Sekoita ja siirrä wokki toiseen astiaan odottamaan.
- Viipaloi tofu ja painele ylimäärä nestettä talouspaperiin.
- Paahda pannulla lisäämättä öljyä. Sekoita wokin joukkoon.
- Lisää tuoretta korianteria sekä seesaminsiemeniä päälle.