Käytämme vain parhaita luonnon omia raaka-aineita!

Kaali

Kaali sisältää runsaasti C-vitamiinia ja kaliumia. Kaalista saa herkullisia ja samalla terveellisiä ruokia. Useissa dieeteissä suositaan kaalia, koska se sisältää ravintoaineita, mutta ei juurikaan energiaa.

Syksyllä elo-syyskuulla suoritetaan sadonkorjuu. Kaalin nosto tapahtuu puukon avulla ja on hyvin työvoimavaltaista, tosin koneita ja nostoa helpottavia ratkaisuja on keksitty.

Vaissi Oy käyttää vuodessa yli kaksi miljoona kiloa keräkaalia. Ostamme kaiken tarvitsemamme tuorekaalin sopimusviljelijöiltä. Tällä hetkellä kaalia tulee Nivalasta, Vaasan alueelta, Keuruulta, Vilppulasta, Ruovedeltä, Pälkäneeltä, Huittisista, Köyliöstä, Eurasta ja Kalannista.

Kaura

Vahvuutenamme on myös puhtaat kotimaiset raaka-aineet, joiden alkuperän tunnemme ja tiedämme hyvin.

Vaissi Oy:n tuotteissa kaurakaalikääryleissä käytetään Helsingin Myllyn toimittamaa gluteenitonta kaurarouhetta.

Proteiinin lähteenä käytämme jauhelihaa tai härkäpapua

Perinteinen versio kaalikääryleestämme sisältää kauran lisäksi 100% kotimaista jauhelihaa. Kasviskaalikääryleessämme käytämme lihan sijasta proteiinin lähteenä ravitsevaa ja maistuvaa härkäpapua.

Kaalia omiin ja muiden tarpeisiin

Kääryletehtaamme lisäksi tuotamme esikeitettyä kaalinlehteä ja -massaa kaalinlehtitehtaassamme. Valmistamme pakastettua kaalia kääryletehtaamme tarpeisiin sekä muille elintarvikealan toimijoille.

  • Kaalinlehdet ovat painoltaan 59-64 g.
  • Kaalinlehdet ja kaalimassa on pakastettu 10 kg:n harkoksi.
  • Yhdessä kaalinlehtiharkossa on n. 150 lehteä.
  • Kaalinlehdet ja kaalimassa on pakattu yleensä 560 kg:n lavoiksi. Lavalla on 55 harkkoa.
  • Pienempinä erinä kaalia saa myös 30 kg:n pahvilaatikkoon pakattuna, jossa on kolme 10 kg:n harkkoa.