Lihakaalikääryleet
Kaalikääryle. Kypsä tuoretuote.
Runsasproteiininen. Gluteeniton.
Säilytys alle + 6 °C. Viimeinen käyttöpäivä: katso etuosa. 350 g / 4 kpl.
Kaalikääryle. Kypsä tuoretuote.
Runsasproteiininen. Gluteeniton.
Säilytys alle + 6 °C. Viimeinen käyttöpäivä: katso etuosa. 350 g / 4 kpl.
Ainesosat: Valkokaali (68%), suomalainen naudanliha, suomalainen sianliha, gluteeniton täysjyväkaura (5%), vesi, sipuli, siirappi, suola, liemijauhe (hiivauute, jodioitu suola, sokeri, aromit (liha, umami), maltodekstriini (peruna), mustapippuri.
Lihapitoisuus 25%.
Kuumennusohje
Mikrossa: kuumenna ilman pakkausta 3-4 min.
Suositus uunissa: Poista kartonkivyöte ja suojakalvo. Kuumenna 175°C:ssa 30-40 min. Pannulla: kuumenna kuumalla pannulla n. 10 min.
Ravintoarvo ⌀/100g
Energiaa……………….483kJ (115 kcal)
Rasvaa………………………….5,2 g
josta tyydyttynyttä rasvaa…1,8 g
Hiilihydraatteja………………..10,6 g
josta sokereita……………3,3 g
Ravintokuitua…………………2,2 g
Proteiinia………………………5,8 g
Suola………………………….0,98 g
Lihakaalilaatikko. Kypsä tuoretuote.
Ainesosat: Valkokaali (51 %), vesi, suomalainen naudanliha, siirappi, sipuli, porkkana, gluteeniton täysjyväkaura, suomalainen sianliha, rypsiöljy, suola, paprika, liemijauhe (hiivauute, jodioitu suola, sokeri, aromit, maltodekstriini (peruna), mustapippuri, paahdettu sipuli, valkosipuli, meirami, valkopippuri, kirveli. Lihapitoisuus 19,5%.
Maidoton. Gluteeniton.
Säilytys alle +6°C.
400 g.
Kuumennusohje:
Mikrossa: kuumenna ilman pakkausta 3-4 min.
Suositus uunissa: Poista kartonkivyöte ja suojakalvo. Kuumenna 175°C:ssa 30-40 min.
Ravintoarvo ⌀/100g
Energiaa……………….550 kJ (131 kcal)
Rasvaa………………………….5,8 g
josta tyydyttynyttä rasvaa…2,3 g
Hiilihydraatteja………………..13,9 g
josta sokereita……………6,8 g
Ravintokuitua…………………2,1 g
Proteiinia………………………4,9 g
Suola………………………….0,67 g
Kaali sisältää runsaasti C-vitamiinia ja kalsiumia. Kaalista saa herkullisia ja samalla terveellisiä ruokia. Useissa dieeteissä suositaan kaalia, koska se sisältää ravintoaineita, mutta ei juurikaan energiaa.
Syksyllä elo-syyskuulla suoritetaan sadonkorjuu. Kaalin nosto tapahtuu puukon avulla ja on hyvin työvoimavaltaista, tosin koneita ja nostoa helpottavia ratkaisuja on keksitty.
Vaissi Oy käyttää vuodessa yli kaksi miljoona kiloa keräkaalia. Ostamme kaiken tarvitsemamme tuorekaalin sopimusviljelijöiltä. Tällä hetkellä kaalia tulee Nivalasta, Vaasan alueelta, Keuruulta, Vilppulasta, Ruovedeltä, Pälkäneeltä, Huittisista, Köyliöstä, Eurasta ja Kalannista.
Kääryletehtaamme lisäksi tuotamme esikeitettyä kaalinlehteä ja -massaa kaalinlehtitehtaassamme. Valmistamme pakastettua kaalia kääryletehtaamme tarpeisiin sekä muille elintarvikealan toimijoille.