Grillattu varhaiskaali ranskankermakastikkeen kera

1 varhaiskaali

Siirappia

Voita

Suolaa

1/2 sitruunan mehu

Kastike:

1 prk ranskankermaa

1 rkl Dijon-sinappia

Mustapippuria myllystä

½ sitruunan mehu

1 kevätsipuli varsineen

1 tl suolaa

1 tl sokeria

Kourallinen sitruunamelissaa

Tee näin: leikkaa pieni kaali neljään osaan, tai isompi kaali kuuteen-kahdeksaan osaan. Voitele kaalinpalaset siirapilla sekä voisulalla. Lisää pintaan suolaa. Paista grillissä tai uunissa kypsiksi (225 asteessa n. 20 min). Jätä kaali napakaksi. Lisää sitruunanmehua pintaan ennen tarjoilua.

Sekoita kastike sekaisin, pilko joukkoon kokonainen kevätsipuli varsineen sekä lisää kourallinen sitruunamelissaa.