Ajankohtaista Ajankohtaista
  • Etusivu
  • Tuotteet
  • Reseptit
  • Ajankohtaista
  • Tarina
  • Rekry
  • Yhteys/Palaute
    • Yhteystiedot
    • Tehtaanmyymälä
    • Palaute
  • Maajussin.fi
  • Suomi
  • English
  • Svenska
  • Etusivu
  • Tuotteet
  • Reseptit
  • Ajankohtaista
  • Tarina
  • Rekry
  • Yhteys/Palaute
    • Yhteystiedot
    • Tehtaanmyymälä
    • Palaute
  • Maajussin.fi
  • Suomi
  • English
  • Svenska
  •  

Ajankohtaista

Home / Ajankohtaista

Our Latest News

Katso Te-live ja saat vastauksia mieltä askarruttaviin kysymyksiin

Meillä oli 2.6.2022 Te-live lähetys. Alla olevasta linkistä pääset tutustumaan Vaissin työntekijöihin ja tuotantoon sekä kuulet vastauksia mieltä askarruttaviin kysymyksiin.

https://te-live.fi/lahetykset/s4i3uZOVP

Haku työmarkkinatorilla on auki 20.6. asti

Jos työt kiinnostaa suomalaisen ruuan valmistuksen parissa ole yhteydessä vapaamuotoisesti vaissi@vaissi.fi  tai soittamalla Maria Hanho 040-8372139. Voit myös laittaa meidän nettisujen kautta tietosi www.vaissi.fi/rekrytointi

 

Read More
Rekry auki!

Nyt tarvitsemme kasvun mahdollistajia!  

  

Etsimme TEKIJÖITÄ Keuruun Haapamäelle vakituisiin työsuhteisiin sekä määräaikaisiin työsuhteisiin sesonkiimme elokuusta tammi-helmikuulle. Haussa otetaan huomioon myös oppisopimusmahdollisuudet!  

Kaalikääryletehtaalla ja valmisruuan kokoonpanotehtaalla työtehtäviisi kuuluvat monipuolisesti valmisruuan tekemiseen liittyvät työt. Esimerkiksi kaalikääryleiden ja valmisruokien eri vaiheet alun esivalmistelun tehtävistä, annostelusta, paistosta aina pakkaamiseen. Tehtävässä menestyminen vaatii sujuvaa suomen kielen taitoa ja ymmärrystä, sillä reseptit ja lomakkeet ovat suomeksi. Pääsääntöinen työaika on maanantaista perjantaihin klo 6 – 14.30 40 h/viikko, joten työt eivät tässä tapauksessa häiritse harrastuksiasi tai perhe-elämääsi.  

Lehtitehtaan määräaikainen sesonkityö on kaksivuorotyötä 6 – 14 ja 14-22 40 h/viikko lisätyömahdollisuudella. Suomen kielen taito katsotaan eduksi, mutta sujuvalla englannilla pärjää. Työ sopii hyvin pariskunnille sekä sesonkitöistä kiinnostuneille henkilöille. Autamme tarvittaessa asunnon hankinnassa.   

Kaikkiin työpisteisiin toivomme hakijalta ripeää otetta työskentelyyn, hyvää peruskuntoa, iloista asennetta sekä valmiutta työskennellä itsenäisesti, parin kanssa ja sekä tiimissä. Hygieniapassi ja salmonellatodistus vaaditaan työntekijältä, mutta niiden puuttuessa auttamme sinua niiden hankkimisessa. Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen elintarvikkeiden kanssa työskentelystä, mutta se ei ole välttämätöntä, koska saat tehtävään kattavan perehdytyksen.   

Pääset tutustumaan tarkemmin Vaissin työtehtävään osoitteessa: https://youtu.be/mxO3TRzhKNg.    

Lue myös haastattelu paikkakunnalle muuttaneesta pariskunnasta, jotka työskentelevät Vaissilla https://www.vaissi.fi/jesse-ja-erin-toissa-vaissilla/  

Vaissi tarjoaa sinulle mukavan ja monipuolisen työyhteisön sekä työpaikan, joka arvostaa aidosti työntekijöitään. Asia on mitattu juuri valmistuneessa työhyvinvointikyselyssä (04-2022), jossa myös esimiestyömme sai huippuarvosanat.   

Elintarvikeala on vakaa ja turvallinen ei suhdanneherkkä toimiala. Ruokaa aina tarvitaan, joten annat panoksesi myös yhteiskuntamme toimivuudelle.   

Vaissi haluaa tukea työntekijöidensä työhyvinvointia erilaisilla työsuhde-eduilla, kuten hierontapalveluilla sekä Smartum kulttuuri- ja liikuntaseteleillä. Näistä kerromme lisää työhaastattelussa paikan päällä, jossa on mahdollista tutustua tuotantoomme ja työporukkaamme.  

Palkkaus on TES:n mukainen + talokohtaiset lisät.  

Jos koet olevasi etsimämme tekijä, pääset jättämään hakemuksesi tehtävään www.vaissi.fi/rekryointi tai suoraan spostiin vaissi@vaissi.fi. Kerrothan hakemuksessasi etsitkö vakituista työsuhdetta vai haluaisitko päästä sesongin ajaksi mukaan Vaissin menestystarinaan. Työt alkavat sopimuksen mukaan.  

Rekrytoinnista vastaa ja lisätietoja antaa Maria Hanho 0408372139 maria.hanho@vaissi.fi.  

Tule mukaan toteuttamaan Vaissin tarinaa ja perinteisiä sekä tulevaisuuden ruokaelämyksiä.   

Lue lisää:   

  • vaissi.fi  
  • Facebook: https://www.facebook.com/vaissioy  
  • Instagram: @vaissioy  
  • Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=BJe4fS7iQcA  
Read More
JESSE JA ERIN TÖISSÄ VAISSI OY:SSÄ

Jesse Harinen aloitti työt Vaissi Oy:ssa syksyllä 2020. Seuraavana keväänä hänen tyttöystävänsä Erin Rosendahl tuli kesätöihin. Tällä hetkellä Erin tekee opiskeluiden ohessa töitä tarvittaessa. Jesse aloitti myös opiskelemaan oppisopimuksella elintarvikealan ammattitutkintoa. Ensimmäinen näyttö on jo hyväksytysti takataskussa. Jesse ja Erin kertovat millaista on työskennellä Vaissilla ja uusina keuruulaisina myös millaista on asua täällä.

Minkälainen työpaikka Vaissi Oy on?

Työpaikkana Vaissi on mieluisa. Pidämme siitä, että työt alkavat aikaisin aamulla, työhön kehittyy omanlaisensa rutiini ja työyhteisöön pääsee helposti mukaan. Erinin työsuhteen ollessa puolestaan osa-aikainen, on ollut tärkeää myös se, että työaikoja on voinut neuvotella sopiviksi ja työnantaja ymmärtää opiskelujen olevan prioriteetti ja Jessen puolesta mahdollisuus kouluttautua talon sisällä on osoittautunut vähintään yhtä tärkeäksi.

Mikä on parasta työssäsi?

Parasta työssä on ehdottomasti ihmiset, joiden kanssa saamme työskennellä.

Työporukkaan pääsee nopeasti mukaan ilman pelkoa ulkopuolisuudesta, ihmiset neuvovat tarvittaessa ja koko porukka on juuri oikealla tavalla tiivis. Työkaverit määrittelevät isolta osin, kuinka töissä viihtyy, ja Vaissilla viihdymme erittäin hyvin. Muutenkin virkistävä asia verrattuna aiempiin työpaikkoihin on se, että kommunikointi ylemmän portaan kanssa on helppoa ja luontevaa – jokainen työntekijä Vaissilla on tasa-arvoisessa asemassa riippumatta siitä, onko hän vakituinen, määräaikainen vai osa-aikainen.

Miten olette viihtyneet Keuruulla?

Olemme viihtyneet hyvin. Olemme molemmat lähtöisin vähän samankaltaiselta paikkakunnalta ja siksi Keuruu tuntuukin niin kotoisalta. Emme ole varsinaisesti isojen kaupunkien ihmisiä, joten Keuruu tuntuu oikealta – Keuruulla on keskikokoisen kunnan tuntu pikkukaupungin palveluilla. Julkiset palvelut ovat kunnossa, alue on ympäristöltään kaunis ja vapaa-ajalle löytyy mielekästä tekemistä. Opiskelijana erityisesti Erin on rakastunut Keuruun pääkirjastoon ja Jesse puolestaan Keuruun tarjoamaan rauhaan.

Mikä on parasta Keuruulla?

Parasta Keuruulla on vaikea mennä sanomaan, sillä muutimme tänne loppusyksystä enkä ole talviaktiviteeteista kiinnostunut, mistä syystä odotamme kesän tuovan parhaan Keuruun esiin. Erityisesti odotamme sitä, että pääsemme kokeilemaan Keuruun alueen frisbeegolfratoja ja luontopolkuja. Keuruun alueen kaunis luonto on ehdottomasti tullut huomattua, mutta uskomme sen puhkeavan kukkaan kesän saapuessa.

Read More
Vaissi Oy:n hallitukseen uusi jäsen

Vaissi Oy:n hallituksessa on aloittanut elintarvikealan hallitusammattilainen MBA insinööri Ilkka Mäkelä. Ilkalla on takana useita eri johtotehtäviä Saarioinen Oy yhtiöissä vuosina 1985-2017. Viimeiset 10 vuotta Saarioinen Oy konsernin toimitusjohtajana ja Artekno Oy hallituksen pj. Hänellä on ollut useita luottamustehtäviä ETL:ssä ja eri elintarvikesektorin sidosryhmissä noin 30 vuoden ajan. Nyt edelleen Vaissin lisäksi mm. Kieku Oy, Kalaneuvos Oy, Voimia Oy hallituksissa. Hän on myös erilaisissa alan työryhmissä ja vapaaehtoisjärjestöissä mukana. Ilkka harrastaa metsästystä ja on sivutoiminen maanviljelijä. Hänellä on viljatila Punkalaitumella, jossa asuu puolisonsa Liisan kanssa.

Ilkka Mäkelä tuo vahvaa näkemystä ja osaamista Vaissi Oy:n hallituksen työskentelyyn ja yrityksen tulevaisuuden suunniteluun.

Vaissi Oy:n hallitus: pj. Maria Hanho, hallituksen jäsenet Juho Vaissi, Jaakko Vaissi ja Saara Ampiala-Vaissi.

Kuvassa Ilkka Mäkelä, Maria Hanho ja Jaakko Vaissi. Hallituksen jäsenistä kuvasta puuttuu Juho Vaissi ja Saara Ampiala-Vaissi

Read More
Vaissi Oy ja Aukon Service Oy yhteistyöhön osakkuuden myötä

Vaissi Oy:n on ostanut osuuden Aukon Service Oy:stä. Osakkuuden myötä Aukon Service rupeaa markkinoimaan, valmistamaan ja huoltamaan Vaississa kehitettyjä elintarvikealan koneita ja laitteita.

Monet käytössä olevat laitteemme ovat syntyneet Vaissi Oy:n perustajan Jaakko Vaissin ideasta tehdä mahdollisimman yksinkertaisia, helposti toimivia ja pestäviä ratkaisuja tuotantoomme. Vaissi Oy:n osakas Juho Vaissi kertoo, että monesti vierailulla asiakkaamme ovat nähneet ratkaisujamme ja seuraava kysymys onkin ollut, että mistä näitä saa tilata? Yhtiössä ei ole ollut resursseja lähteä viemään tätä liiketoimintana eteenpäin. Myydessäsi koneen pitää sille myös olla asennus ja huolto. Muutama vuosi sitten tapasimme Aukon Servicen perustajat erään projektin merkeissä. Aika nopeasti huomattiin, että tässä voisi olla taho, jonka kanssa voisimme yhteistyössä lähteä kaupallistamaan innovaatioitamme. Vaissi Oy:n kone- ja laiteratkaisuja ovat mm. rasia-annostelijat, kansituskoneet, annostelupäät, allasvaunuvaa’at ja allasvaunuille rakennettu säilytyshissi.

Aukon Service Oy:n perustajaosakas ja toimitusjohtaja Hermanni Takalan mukaan yhteistyö Vaissin kanssa tuo uuden liiketoiminta-alueen yhtiöön. Jatkossa pystymme kokonaisvaltaisesti tarjoamaan suurempia konelinjastoja elintarviketeollisuuteen. Olemme saaneet jo ensimmäiset kaupat valmisruokalinjastosta.  Aikaisemmin olisimme pystyneet tarjoamaan pakkausten kuljetinlaitteistot, robotiikan ja lavojen käsittelyn. Olemme halunneet jo vuosia edetä liiketoiminnassamme pakkaamattoman tuotteen käsittelyyn. Yhteistyö Vaissin kanssa tekee meistä vahvan elintarvikealan toimijan, jolta löytyy kokonaisvaltaisia ratkaisuja materiaalivirtojen hallintaan.  

Vaissi Oy Keuruulla toimiva pitkän historian omaava elintarvikealan perheyritys, jonka päätuote on kaalikääryleet ja valmisruoka. www.vaissi.fi

Aukon Service Oy on Jalasjärvellä toimiva teollisuuden automaatioon erikoistunut yritys. Yritys on valmistanut ASX systems -nimellä kuljetin-ja pinontalaitteistoja vuodesta 2015. www.asxsystems.fi

Lisätietoja

Vaissi Oy:n toimitusjohtaja Heikki Latvanen p. 0405339179 heikki.latvanen@vaissi.fi

Aukon Service Oy:n toimitusjohtaja Hermanni Takala p. 0404103768 hermanni.takala@aukonservice.fi

Vasemmalta Tuomo Kauppila, Hermanni Takala, Matti Ritamäki Aukon Service Oy

Maria Hanho, Juho Vaissi ja Heikki Latvanen Vaissi Oy

Read More
Vaissi Oy investoi miljoona euroa uusiin tuotantotiloihin

Vaissi Oy aloitti keväällä rakentamaan uusia tuotantiloja, joissa tullaan valmistamaan muun muassa Tomi Björckin suunnittelemia valmisaterioita. Maaliskuussa lanseerattujen dumplings -aterioiden pakkaaminen siirtyy myös näihin tiloihin. Kokonaisinvestoinnit ovat koneineen ja laitteineen 1 000 000 euroa.

”Koronavuosi oli Vaissi Oy:lle haasteellinen. Valmistamme tuotteita paljon food serviceen, joka kärsi pahasti sulkutoimista. Uudenlaisilla tuotteilla vahvistetaan valikoimaamme vähittäiskauppaan ja rakennamme uutta tukijalkaa yhtiöömme. ” Kertoo Vaissi Oy:n toimitusjohtaja Heikki Latvanen.

”Uskomme vahvasti tulevaisuuteen ja paikkakuntaamme. Olemme avanneet rekryn sillä tarvisemme kesän ja syksyn aikana 5-10 uutta vakituista työntekijää. Kaalinkeitto kausi alkaa niin kuin aina syksyllä ja määräaikaisia sesonkityöntekijöitä tullaan tarvitsemaan myös.” vinkkaa rekrytoinneista vastaava hallituksen puheenjohtaja Maria Hanho.

Lisätietoja toimitusjohtaja Heikki Latvanen 040 5339179 heikki.latvanen@vaissi.fi.

Rekry auki :

Elintarviketyöntekijöitä Vaissi Oy:lle Haapamäelle

Read More
Verkkolaskuosoitteen muutos

Vaissi Oyn verkkolaskuosoite muuttuu 31.12.2020

Verkkolaskuosoite: 003718755268

Operaattori: Maventa (003721291126)

Read More
Vaissi Oy ja Tomi Björck yhteistyöhön uudella yrityksellä
Heikki Latvanen, Tomi Björck, Maria Hanho ja Juho Vaissi

Tiedote

Vaissi Oy on perustanut uuden yrityksen yhdessä huippukokki Tomi Björckin kanssa. Second Seoul Oy jatkaa Vaissi Oy:n aloittamaa Bibigo brändin dumplings-tuotteiden maahantuontia Pohjoismaihin. Uusi yritys myy ja markkinoi jatkossa myös Tomi Björckin nimikkotuotteita ja valmisruokia.

”Yhteistyömme lähti liikkeelle, kun otin Tomiin yhteyttä dumplingsien tiimoilta. Huomasimme pian puhuvamme aasialaisen ruuan valmistamisesta Tomin reseptein ja lopputulos on tässä”, kertoo aikoinaan samassa ravintolassa Tomin kanssa työskennellyt Vaissi Oy:n toimitusjohtaja Heikki Latvanen.

 

Dumplingsit ovat seuraava sushi!

Kaalikääryleistä alkanut yhteistyö saksalais-korealaisen perheyrityksen kanssa toi dumplingsien maahantuonnin Vaissille.

” Pakasteena myytävät tuotteet ovat löytäneet tiensä suomalaisten ruokapöytiin. Tulevaisuudessa dumplingsit tulevat olemaan yhtä suosittuja kuin sushi”, Vaissi Oy:n yrittäjä Maria Hanho kertoo.

Dumplingsit ovat ohueen taikinaan käärittyjä erilaisin täyttein tehtyjä nyyttejä. Ne voidaan paistaa tai höyryttää ja syödä erilaisten kastikkeiden kanssa. Bibigon dumplingsit ovat myynnissä K-Kaupoissa.

 

Tomi Björck aasilaisen ruuan pioneeri

Tomi on jo pitkään tuonut aasialaisia makuja meille suomalaisille huippuravintoloidensa kautta.

”Pikkuhiljaa ajatus omien hyväksi havaittujen reseptien tuomisesta kaikkien ulottuville on saanut siivet. Haluan luoda mahdollisuuden, että kukin itse voi tehdä täydellisen ateriakokonaisuuden kotona. Jos sinulla on esimerkiksi hyvä valmis kastike, tarvitset siihen myös jotain, minkä kanssa sen voi syödä”, Tomi visioi iloisesti.

 

Tulevaisuuden suunnitelmia

Vuoden 2021 aikana on tarkoitus lanseerata joukko uusia tuotteita. Niihin liittyen Vaissi mahdollisesti investoi Haapamäen Riihoon, mutta Second Seoul Oy etsii myös osalle tuotteita alihankintakanavia. ”Uusia työpaikkoja on kuitenkin tulossa lisää”, avaa Heikki Vaissin suunnitelmia.

Second Seoul Oy:n tarkoitus on elintarvikekokonaisuuksien brändäys ja tuotteistaminen osaksi omaa liiketoimintaansa, sekä omien tuotekokonaisuuksien kehittäminen. Yhtiön tarkoituksena on keskittyä tarjoamaan uudenlaisia elintarviketuotteita vähittäiskaupan ja Horeca-sektorin asiakkaille.  Yhtiön nimi viittaa Korean pääkaupunkiin Seouliin, joka on yksi maailman herkullisimpia ruuan mekkoja. Kun Second ja Seoul yhdistetään, saadaan kiteytetyksi suomennettu mielikuva ”toisesta sielusta”. Tämä on kokonaisuutena juurikin sitä, mitä hyvä ruoka merkitsee yhtiönsä perustajille.

Lisätietoja

Vaissi Oy:n toimitusjohtaja Heikki Latvanen heikki.latvanen@vaissi.fi  040 5339179

Read More
Olisiko sinusta meille uusi Vaissilainen?

 

Vaissi Oy on vuonna 1829 perustetusta maatilasta Euroopan suurimmaksi kaalikääryleiden valmistajaksi kasvanut perheyritys. Tänä päivänä valmistamme myös omilla tuotemerkeillä valmisruokaa ja kasvamme sen myötä. Sijaitsemme kauniissa maalaismaisemassa Keuruun Haapamäellä. Työtehtävät meillä ovat monipuolisia elintarvikkeiden valmistuksen töitä mm. kaalikääryleiden ja valmisruokien tekemistä alusta loppuun sisältäen esivalmistelutyöt, käärinnän, annostelun, paiston ja pakkauksen.

Uusien tuulien puhaltaessa etsimme vakituiseen työsuhteeseen TUOTANNON TYÖNTEKIJÖITÄ.

Aikaisempi työkokemus ruuan parissa työskentelystä katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Odotamme hakijalta

  • reipasta työskentelyn otetta
  • valmiutta tehdä töitä osana tiimiä, mutta myös itsenäisesti tai parin kanssa
  • hygieniapassia ja salmonellatodistusta (tarvittaessa autamme hankkimaan)
  • sujuvaa suomen kielen ymmärrystä ja lukutaitoa (reseptit ja lomakkeet suomeksi)

Tarjoamme sinulle

  • työntekijöitään arvostavan työpaikan
  • mukavan työyhteisön
  • nykyaikaiset tuotantotilat
  • Työsuhde-etuja mm. hieronta, smartum kulttuuri- ja liikuntasetelit, vapaa-ajan tapaturmavakuutus, kahvit
  • vapaat viikonloput

Pääsääntöinen työaika ma-pe 6-14:30 ja 8:16:30 40 h/vko. TES palkkaus + talokohtaiset lisät. Työn aloitus sovittaessa.

Kerromme mielellään lisää työhaastattelussa, joten ole rohkeasti yhteydessä Maria Hanhoon 040-8372139 maria.hanho@vaissi.fi. Hakemuksen voit myös tehdä www.vaissi.fi /rekrytointi tai lähettää suoraan vaissi@vaissi.fi

Tule mukaan toteuttamaan Vaissin tarinaa ja perinteisiä sekä tulevaisuuden ruokaelämyksiä.

Meistä voit lukea lisää www.vaissi.fi

facebook https://www.facebook.com/vaissioy

Instagram @vaissioy

Youtube https://www.youtube.com/watch?v=BJe4fS7iQcA

Read More
Nimityksiä
Hallintojohtaja Taina Mäkitalon siirtyessä uusiin haasteisiin olemme nimittäneet uudeksi hallintojohtajaksi KTM Maarit Riihosen. Maarit siirtyy meille Hyvinkään Energian talouspäällikön tehtävistä, jossa hänen vastuullaan on ollut taloushallinto, HR, ICT ja työsuojelu. Maarit on kotoisin Haapamäeltä. Hän asuu Riihossa ja hoitaa yhdessä puolisonsa kanssa myös Riihiahon tilan toimintoja. Maarit aloittaa toimessaan 1.10.2020. Maarit tulee vastaamaan kattavasti Vaissi Oy:n sekä Kaalikiinteistöt Oy:n taloushallinnosta ja ICT /tietoturva-asioista. Hänen vastuullaan on myös muita osa-alueita sekä erillisiä projekteja. Tervetuloa taloon Maarit!
Read More

Viimeisimmät artikkelit

  • Katso Te-live ja saat vastauksia mieltä askarruttaviin kysymyksiin 9.6.2022
  • Rekry auki! 11.5.2022
  • JESSE JA ERIN TÖISSÄ VAISSI OY:SSÄ 5.5.2022
  • Vaissi Oy:n hallitukseen uusi jäsen 2.11.2021
  • Vaissi Oy ja Aukon Service Oy yhteistyöhön osakkuuden myötä 3.8.2021

Artikkelien selaus

1 2 … 5 »
© Vaissi 2021. All rights reserved.
Site by Aidia
Me kaalia