Kaali-nuudeliwok –resepti (2 annosta)

  • 100 g nuudeleita
  • 150 g valkokaalia suikaloituna
  • 100 g herkkusieniä
  • 200 g tofua (tai broilerfilettä jos olet vannoutunut lihansyöjä)
  • 1 kynsi valkosipulia
  • peukalon kokoinen pala inkivääriä
  • 4 rkl seesamiöljyä
  • 1 rkl soijakastiketta (mieluiten makeaa, esim. ketjap manis)
  • 1 rkl osterikastiketta
  • 1 punainen chilipalko
  • Kuorittuja seesaminsiemeniä
  • Tuoretta korianteria

Tee näin:

  • Kuumenna vesi ja lisää veden joukkoon nuudelit kypsymään.
  • Kuutioi valkosipuli ja inkivääri, kypsennä hetki seesamiöljyssä.
  • Lisää siivutetut herkkusienet ja kaalit sekä siivilöidyt nuudelit.
  • Paista hetki kuumalla pannulla jatkuvasti sekoitellen.
  • Lisää soijakastike, osterikastike sekä viipaloitu chilipalko.
  • Sekoita ja siirrä wokki toiseen astiaan odottamaan.
  • Viipaloi tofu ja painele ylimäärä nestettä talouspaperiin.
  • Paahda pannulla lisäämättä öljyä.  Sekoita wokin joukkoon.
  • Lisää tuoretta korianteria sekä seesaminsiemeniä päälle.

Nauti!