Ajankohtaista Ajankohtaista
  • Etusivu
  • Tuotteet
  • Reseptit
  • Ajankohtaista
  • Tarina
  • Rekry
  • Yhteys/Palaute
    • Yhteystiedot
    • Tehtaanmyymälä
    • Palaute
  • Maajussin.fi
  • Suomi
  • English
  • Svenska
  • Etusivu
  • Tuotteet
  • Reseptit
  • Ajankohtaista
  • Tarina
  • Rekry
  • Yhteys/Palaute
    • Yhteystiedot
    • Tehtaanmyymälä
    • Palaute
  • Maajussin.fi
  • Suomi
  • English
  • Svenska
  •  

Ajankohtaista

Home / Ajankohtaista

Our Latest News

Toimitusjohtaja vaihtui Vaississa

Vuodesta 2019 Vaissi Oy:tä toimitusjohtajana luotsannut Heikki Latvanen siirtyi uusiin haasteisiin leipomomaailmaan. Hänen viimeinen työpäivänsä oli 11.8.2023. Kiitämme Heikkiä kuluneista vuosista, joiden aikana investointiin valmisruokatuotantoon sekä koettiin isoja kriisejä koronan ja Ukrainan sodan johdosta.

Toimitusjohtajan kopin otti haltuunsa Maria Hanho. Maria on yhtiön omistajia ja hänellä on toimitusjohtajan roolista kokemusta vuosilta 2011-2019.

Read More
Paikka auki laadun- ja tuotekehityksen koordinaattorille

Laadun- ja tuotekehityksen koordinaattorin työtehtävät ovat hyvin monipuolisia ja vastuullisia. Työtehtäviisi kuuluu reseptiikan ja tuotetietojen ylläpito sekä hallinta. Vastaat tuotekehityksestä ja tuotehuollosta sekä tuotenäytteiden suunnittelusta ja valmistamisesta yhdessä laatupäällikön kanssa.

Vastuualueellesi kuuluu myös omavalvontalaboratorion toiminta, omavalvonnan tarkastuskierrosten tekeminen ja niistä raportointi, sisäiset auditoinnit ja kehittämisprojektit. Laadun- ja tuotekehityksen koordinaattori on mukana HACCP-teamin toiminnassa. Työtehtäviä on mahdollista räätälöidä osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Toivomme hakijalta itsenäistä työotetta sekä tiimityöskentelytaitoja, hyvää ja reipasta asennetta työntekoon sekä halua ja kykyä oppia uutta. Odotamme hakijalta kykyä hallita isojakin kokonaisuuksia sekä mielenkiintoa kehittämistehtäviin. Lisäksi toivomme sinulta hyviä yhteistyö- ja tietoteknisiä taitoja. Edellytämme sekä suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista.

Hyvän pohjan tehtävässä menestymiselle antaa bio- ja elintarviketekniikan insinööri AMK- tai restonomi AMK-tutkinto tai kokemuksen kautta hankitut vastaavat tiedot. Yhtiössä on käytössä elintarviketurvallisuus- ja johtamisjärjestelmä BRCGS, jonka tuntemus katsotaan hakijan eduksi.

Vaissi tarjoaa sinulle mukavan ja monipuolisen työyhteisön sekä työpaikan luonnonkauniissa ympäristössä nykyaikaisissa työskentelytiloissa joustavin työajoin.

Vaissi tukee osaajiensa työhyvinvointia erilaisilla henkilöstölle suunnatuilla työsuhde-eduilla. Työhaastattelun yhteydessä kerromme lisää eduistamme ja samalla hakijalla on mahdollisuus päästä näkemään tuotantopuolelle ja tutustua työntekijöihimme.

Tehtävä on vakituinen ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Valittu henkilö työllistyy Vaissi Oy:lle. Yhtiö noudattaa elintarvikealan työehtosopimuksia. Voit laittaa hakemukseesi palkkatoiveesi.

Jos kiinnostuit, niin laitathan hakemuksesi jo tänään Kruunu HR:n nettisivujen kautta, sillä käsittelemme hakemuksia hakuaikana ja tehtävät täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Haku päättyy sunnuntaina 11.06.2023.

Lisätietoja hakuun liittyen antaa Pinja Hytönen / +358 40 124 4591 / pinja.hytonen@kruunuhr.fi

tai laatupäällikkö Laura Liimatainen / laura.liimatainen@vaissi.fi / 0447819444

 

 

Read More
Rekry auki syksyn sesonkiin!
Lehtitehdas
Haemme työntekijöitä määräaikaisiin työsuhteisiin kaalinlehtitehtaallemme. Lehtitehdas pärähtää käyntiin heti elokuun alussa, kun viljelijöillä alkaa puukot heilumaan ja kaalia nousemaan. Työtehtävät ovat kaalinlehtien keittoprosessiin liittyvät tehtävät.
Lehtitehtaalla työskentelet tiimissä kansainvälisessä ilmapiirissä. Työ on 2-vuorotyötä, jolloin joka toinen viikko iltavuoroa. Lisätyötä on mahdollista tehdä pesuvuorojen merkeissä. Työtehtävät on kaalinkeittoprosessiin liittyvät työtehtävät lajittelu ja prässäys sekä keitto.
Kaalikääryletehdas ja kokoonpanotehdas
Kaalikääryletehtaalla ja kokoonpanotehtaalla työskentelet tiimissä tai parin kanssa. Työtehtävät monipuolistuvat, kun vaihe vaiheelta opettelet ruuan valmistuksen prosessin ja siihen kuuluvat laadunhallinnan salat. Toivomme hakijalta ripeää otetta työskentelyyn, hyvää peruskuntoa, iloista asennetta sekä valmiutta työskennellä itsenäisesti, parin kanssa ja sekä tiimissä. Hygieniapassi ja salmonellatodistus vaaditaan työntekijältä, mutta niiden puuttuessa autamme sinua niiden hankkimisessa. Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen elintarvikkeiden kanssa työskentelystä, mutta se ei ole välttämätöntä, koska saat tehtävään kattavan perehdytyksen.
Työhakemuksen voi lähettää vaissi@vaissi.fi sähköpostiosoitteeseen. Lisätietoja työstä antaa Maria Hanho 0408372139 maria.hanho@vaissi.fi
Read More
Tero Hukka Vaissi Oy:n myyntijohtajaksi

Jyväskylästä kotoisin oleva sittemmin helsinkiläistynyt tradenomi Tero Hukka on aloittanut  Vaissi Oy:ssä myyntijohtajana huhtikuun alussa. Terolla on rakkaus ruokaan ja hän on työskennellyt varhaisessa vaiheessa uraansa kokkina. Vahvan taustan HORECA-myyntiin hän on hankkinut työskenneltyään Findus Finland Oy:llä yli 20 vuotta erilaisissa tehtävissä edustajana, aluejohtajana ja viimeisimpänä myyntijohtajana.

Tero tulee vastaamaan kokonaisuudessaan Vaissi Oy:n myynnistä. Isoimpana tavoitteena on kasvattaa kaalikääryleen markkinaosuutta food service-markkinassa.

”Olen innoissani aloittaessani myyntijohtajana yhdessä Pohjoismaiden suurimmista kaalitaloista. Olen aina pitänyt Vaissin kaalikääryleistä ja nyt onkin mahtava ottaa vastuu niiden myynnistä.” Kommentoi Tero aloitustaan Vaissilla.

”Olemme olleet haastavassa markkinatilanteessa koronavuosien sekä Ukrainan sodan aiheuttaman kustannuskriisin keskellä. Markkina on muuttunut nopeasti ja tilalle on tullut jatkuva vuoropuhelu asiakkaiden kanssa. Tämä johti siihen, että halusimme löytää henkilön, joka pystyy keskittymään myynnin haasteisiin ja sen kehittämiseen 100 prosenttisesti. Teron kanssa on aina yhteistyö sujunut ja hän oli valmis ottamaan haasteen vastaan. Tervetuloa taloon!” toivottaa toimitusjohtaja Heikki Latvanen.

Kuvassa toimitusjohtaja Heikki Latvanen, tekninen johtaja Juho Vaissi ja myyntijohtaja Tero Hukka.

Lisätietoja

toimitusjohtaja

Heikki Latvanen

0405339179

Heikki.latvanen@vaissi.fi

 

Myyntijohtaja

Tero Hukka

0404818191

tero.hukka@vaissi.fi

Read More
Katso Te-live ja saat vastauksia mieltä askarruttaviin kysymyksiin

Meillä oli 2.6.2022 Te-live lähetys. Alla olevasta linkistä pääset tutustumaan Vaissin työntekijöihin ja tuotantoon sekä kuulet vastauksia mieltä askarruttaviin kysymyksiin.

https://te-live.fi/lahetykset/s4i3uZOVP

Haku työmarkkinatorilla on auki 20.6. asti

Jos työt kiinnostaa suomalaisen ruuan valmistuksen parissa ole yhteydessä vapaamuotoisesti vaissi@vaissi.fi  tai soittamalla Maria Hanho 040-8372139. Voit myös laittaa meidän nettisujen kautta tietosi www.vaissi.fi/rekrytointi

 

Read More
Rekry auki!

Nyt tarvitsemme kasvun mahdollistajia!  

  

Etsimme TEKIJÖITÄ Keuruun Haapamäelle vakituisiin työsuhteisiin sekä määräaikaisiin työsuhteisiin sesonkiimme elokuusta tammi-helmikuulle. Haussa otetaan huomioon myös oppisopimusmahdollisuudet!  

Kaalikääryletehtaalla ja valmisruuan kokoonpanotehtaalla työtehtäviisi kuuluvat monipuolisesti valmisruuan tekemiseen liittyvät työt. Esimerkiksi kaalikääryleiden ja valmisruokien eri vaiheet alun esivalmistelun tehtävistä, annostelusta, paistosta aina pakkaamiseen. Tehtävässä menestyminen vaatii sujuvaa suomen kielen taitoa ja ymmärrystä, sillä reseptit ja lomakkeet ovat suomeksi. Pääsääntöinen työaika on maanantaista perjantaihin klo 6 – 14.30 40 h/viikko, joten työt eivät tässä tapauksessa häiritse harrastuksiasi tai perhe-elämääsi.  

Lehtitehtaan määräaikainen sesonkityö on kaksivuorotyötä 6 – 14 ja 14-22 40 h/viikko lisätyömahdollisuudella. Suomen kielen taito katsotaan eduksi, mutta sujuvalla englannilla pärjää. Työ sopii hyvin pariskunnille sekä sesonkitöistä kiinnostuneille henkilöille. Autamme tarvittaessa asunnon hankinnassa.   

Kaikkiin työpisteisiin toivomme hakijalta ripeää otetta työskentelyyn, hyvää peruskuntoa, iloista asennetta sekä valmiutta työskennellä itsenäisesti, parin kanssa ja sekä tiimissä. Hygieniapassi ja salmonellatodistus vaaditaan työntekijältä, mutta niiden puuttuessa auttamme sinua niiden hankkimisessa. Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen elintarvikkeiden kanssa työskentelystä, mutta se ei ole välttämätöntä, koska saat tehtävään kattavan perehdytyksen.   

Pääset tutustumaan tarkemmin Vaissin työtehtävään osoitteessa: https://youtu.be/mxO3TRzhKNg.    

Lue myös haastattelu paikkakunnalle muuttaneesta pariskunnasta, jotka työskentelevät Vaissilla https://www.vaissi.fi/jesse-ja-erin-toissa-vaissilla/  

Vaissi tarjoaa sinulle mukavan ja monipuolisen työyhteisön sekä työpaikan, joka arvostaa aidosti työntekijöitään. Asia on mitattu juuri valmistuneessa työhyvinvointikyselyssä (04-2022), jossa myös esimiestyömme sai huippuarvosanat.   

Elintarvikeala on vakaa ja turvallinen ei suhdanneherkkä toimiala. Ruokaa aina tarvitaan, joten annat panoksesi myös yhteiskuntamme toimivuudelle.   

Vaissi haluaa tukea työntekijöidensä työhyvinvointia erilaisilla työsuhde-eduilla, kuten hierontapalveluilla sekä Smartum kulttuuri- ja liikuntaseteleillä. Näistä kerromme lisää työhaastattelussa paikan päällä, jossa on mahdollista tutustua tuotantoomme ja työporukkaamme.  

Palkkaus on TES:n mukainen + talokohtaiset lisät.  

Jos koet olevasi etsimämme tekijä, pääset jättämään hakemuksesi tehtävään www.vaissi.fi/rekryointi tai suoraan spostiin vaissi@vaissi.fi. Kerrothan hakemuksessasi etsitkö vakituista työsuhdetta vai haluaisitko päästä sesongin ajaksi mukaan Vaissin menestystarinaan. Työt alkavat sopimuksen mukaan.  

Rekrytoinnista vastaa ja lisätietoja antaa Maria Hanho 0408372139 maria.hanho@vaissi.fi.  

Tule mukaan toteuttamaan Vaissin tarinaa ja perinteisiä sekä tulevaisuuden ruokaelämyksiä.   

Lue lisää:   

  • vaissi.fi  
  • Facebook: https://www.facebook.com/vaissioy  
  • Instagram: @vaissioy  
  • Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=BJe4fS7iQcA  
Read More
JESSE JA ERIN TÖISSÄ VAISSI OY:SSÄ

Jesse Harinen aloitti työt Vaissi Oy:ssa syksyllä 2020. Seuraavana keväänä hänen tyttöystävänsä Erin Rosendahl tuli kesätöihin. Tällä hetkellä Erin tekee opiskeluiden ohessa töitä tarvittaessa. Jesse aloitti myös opiskelemaan oppisopimuksella elintarvikealan ammattitutkintoa. Ensimmäinen näyttö on jo hyväksytysti takataskussa. Jesse ja Erin kertovat millaista on työskennellä Vaissilla ja uusina keuruulaisina myös millaista on asua täällä.

Minkälainen työpaikka Vaissi Oy on?

Työpaikkana Vaissi on mieluisa. Pidämme siitä, että työt alkavat aikaisin aamulla, työhön kehittyy omanlaisensa rutiini ja työyhteisöön pääsee helposti mukaan. Erinin työsuhteen ollessa puolestaan osa-aikainen, on ollut tärkeää myös se, että työaikoja on voinut neuvotella sopiviksi ja työnantaja ymmärtää opiskelujen olevan prioriteetti ja Jessen puolesta mahdollisuus kouluttautua talon sisällä on osoittautunut vähintään yhtä tärkeäksi.

Mikä on parasta työssäsi?

Parasta työssä on ehdottomasti ihmiset, joiden kanssa saamme työskennellä.

Työporukkaan pääsee nopeasti mukaan ilman pelkoa ulkopuolisuudesta, ihmiset neuvovat tarvittaessa ja koko porukka on juuri oikealla tavalla tiivis. Työkaverit määrittelevät isolta osin, kuinka töissä viihtyy, ja Vaissilla viihdymme erittäin hyvin. Muutenkin virkistävä asia verrattuna aiempiin työpaikkoihin on se, että kommunikointi ylemmän portaan kanssa on helppoa ja luontevaa – jokainen työntekijä Vaissilla on tasa-arvoisessa asemassa riippumatta siitä, onko hän vakituinen, määräaikainen vai osa-aikainen.

Miten olette viihtyneet Keuruulla?

Olemme viihtyneet hyvin. Olemme molemmat lähtöisin vähän samankaltaiselta paikkakunnalta ja siksi Keuruu tuntuukin niin kotoisalta. Emme ole varsinaisesti isojen kaupunkien ihmisiä, joten Keuruu tuntuu oikealta – Keuruulla on keskikokoisen kunnan tuntu pikkukaupungin palveluilla. Julkiset palvelut ovat kunnossa, alue on ympäristöltään kaunis ja vapaa-ajalle löytyy mielekästä tekemistä. Opiskelijana erityisesti Erin on rakastunut Keuruun pääkirjastoon ja Jesse puolestaan Keuruun tarjoamaan rauhaan.

Mikä on parasta Keuruulla?

Parasta Keuruulla on vaikea mennä sanomaan, sillä muutimme tänne loppusyksystä enkä ole talviaktiviteeteista kiinnostunut, mistä syystä odotamme kesän tuovan parhaan Keuruun esiin. Erityisesti odotamme sitä, että pääsemme kokeilemaan Keuruun alueen frisbeegolfratoja ja luontopolkuja. Keuruun alueen kaunis luonto on ehdottomasti tullut huomattua, mutta uskomme sen puhkeavan kukkaan kesän saapuessa.

Read More
Vaissi Oy:n hallitukseen uusi jäsen

Vaissi Oy:n hallituksessa on aloittanut elintarvikealan hallitusammattilainen MBA insinööri Ilkka Mäkelä. Ilkalla on takana useita eri johtotehtäviä Saarioinen Oy yhtiöissä vuosina 1985-2017. Viimeiset 10 vuotta Saarioinen Oy konsernin toimitusjohtajana ja Artekno Oy hallituksen pj. Hänellä on ollut useita luottamustehtäviä ETL:ssä ja eri elintarvikesektorin sidosryhmissä noin 30 vuoden ajan. Nyt edelleen Vaissin lisäksi mm. Kieku Oy, Kalaneuvos Oy, Voimia Oy hallituksissa. Hän on myös erilaisissa alan työryhmissä ja vapaaehtoisjärjestöissä mukana. Ilkka harrastaa metsästystä ja on sivutoiminen maanviljelijä. Hänellä on viljatila Punkalaitumella, jossa asuu puolisonsa Liisan kanssa.

Ilkka Mäkelä tuo vahvaa näkemystä ja osaamista Vaissi Oy:n hallituksen työskentelyyn ja yrityksen tulevaisuuden suunniteluun.

Vaissi Oy:n hallitus: pj. Maria Hanho, hallituksen jäsenet Juho Vaissi, Jaakko Vaissi ja Saara Ampiala-Vaissi.

Kuvassa Ilkka Mäkelä, Maria Hanho ja Jaakko Vaissi. Hallituksen jäsenistä kuvasta puuttuu Juho Vaissi ja Saara Ampiala-Vaissi

Read More
Vaissi Oy ja Aukon Service Oy yhteistyöhön osakkuuden myötä

Vaissi Oy:n on ostanut osuuden Aukon Service Oy:stä. Osakkuuden myötä Aukon Service rupeaa markkinoimaan, valmistamaan ja huoltamaan Vaississa kehitettyjä elintarvikealan koneita ja laitteita.

Monet käytössä olevat laitteemme ovat syntyneet Vaissi Oy:n perustajan Jaakko Vaissin ideasta tehdä mahdollisimman yksinkertaisia, helposti toimivia ja pestäviä ratkaisuja tuotantoomme. Vaissi Oy:n osakas Juho Vaissi kertoo, että monesti vierailulla asiakkaamme ovat nähneet ratkaisujamme ja seuraava kysymys onkin ollut, että mistä näitä saa tilata? Yhtiössä ei ole ollut resursseja lähteä viemään tätä liiketoimintana eteenpäin. Myydessäsi koneen pitää sille myös olla asennus ja huolto. Muutama vuosi sitten tapasimme Aukon Servicen perustajat erään projektin merkeissä. Aika nopeasti huomattiin, että tässä voisi olla taho, jonka kanssa voisimme yhteistyössä lähteä kaupallistamaan innovaatioitamme. Vaissi Oy:n kone- ja laiteratkaisuja ovat mm. rasia-annostelijat, kansituskoneet, annostelupäät, allasvaunuvaa’at ja allasvaunuille rakennettu säilytyshissi.

Aukon Service Oy:n perustajaosakas ja toimitusjohtaja Hermanni Takalan mukaan yhteistyö Vaissin kanssa tuo uuden liiketoiminta-alueen yhtiöön. Jatkossa pystymme kokonaisvaltaisesti tarjoamaan suurempia konelinjastoja elintarviketeollisuuteen. Olemme saaneet jo ensimmäiset kaupat valmisruokalinjastosta.  Aikaisemmin olisimme pystyneet tarjoamaan pakkausten kuljetinlaitteistot, robotiikan ja lavojen käsittelyn. Olemme halunneet jo vuosia edetä liiketoiminnassamme pakkaamattoman tuotteen käsittelyyn. Yhteistyö Vaissin kanssa tekee meistä vahvan elintarvikealan toimijan, jolta löytyy kokonaisvaltaisia ratkaisuja materiaalivirtojen hallintaan.  

Vaissi Oy Keuruulla toimiva pitkän historian omaava elintarvikealan perheyritys, jonka päätuote on kaalikääryleet ja valmisruoka. www.vaissi.fi

Aukon Service Oy on Jalasjärvellä toimiva teollisuuden automaatioon erikoistunut yritys. Yritys on valmistanut ASX systems -nimellä kuljetin-ja pinontalaitteistoja vuodesta 2015. www.asxsystems.fi

Lisätietoja

Vaissi Oy:n toimitusjohtaja Heikki Latvanen p. 0405339179 heikki.latvanen@vaissi.fi

Aukon Service Oy:n toimitusjohtaja Hermanni Takala p. 0404103768 hermanni.takala@aukonservice.fi

Vasemmalta Tuomo Kauppila, Hermanni Takala, Matti Ritamäki Aukon Service Oy

Maria Hanho, Juho Vaissi ja Heikki Latvanen Vaissi Oy

Read More
Vaissi Oy investoi miljoona euroa uusiin tuotantotiloihin

Vaissi Oy aloitti keväällä rakentamaan uusia tuotantiloja, joissa tullaan valmistamaan muun muassa Tomi Björckin suunnittelemia valmisaterioita. Maaliskuussa lanseerattujen dumplings -aterioiden pakkaaminen siirtyy myös näihin tiloihin. Kokonaisinvestoinnit ovat koneineen ja laitteineen 1 000 000 euroa.

”Koronavuosi oli Vaissi Oy:lle haasteellinen. Valmistamme tuotteita paljon food serviceen, joka kärsi pahasti sulkutoimista. Uudenlaisilla tuotteilla vahvistetaan valikoimaamme vähittäiskauppaan ja rakennamme uutta tukijalkaa yhtiöömme. ” Kertoo Vaissi Oy:n toimitusjohtaja Heikki Latvanen.

”Uskomme vahvasti tulevaisuuteen ja paikkakuntaamme. Olemme avanneet rekryn sillä tarvisemme kesän ja syksyn aikana 5-10 uutta vakituista työntekijää. Kaalinkeitto kausi alkaa niin kuin aina syksyllä ja määräaikaisia sesonkityöntekijöitä tullaan tarvitsemaan myös.” vinkkaa rekrytoinneista vastaava hallituksen puheenjohtaja Maria Hanho.

Lisätietoja toimitusjohtaja Heikki Latvanen 040 5339179 heikki.latvanen@vaissi.fi.

Rekry auki :

Elintarviketyöntekijöitä Vaissi Oy:lle Haapamäelle

Read More

Viimeisimmät artikkelit

  • Toimitusjohtaja vaihtui Vaississa 14.8.2023
  • Paikka auki laadun- ja tuotekehityksen koordinaattorille 24.5.2023
  • Rekry auki syksyn sesonkiin! 12.5.2023
  • Tero Hukka Vaissi Oy:n myyntijohtajaksi 24.4.2023
  • Katso Te-live ja saat vastauksia mieltä askarruttaviin kysymyksiin 9.6.2022

Artikkelien selaus

1 2 … 5 »
© Vaissi 2021. All rights reserved.
Site by Aidia
Me kaalia